نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

چک لیست سرویس و تعمیر و نگهداری آسانسور
بررسی عملکرد کلی آسانسور
بررسی لنت‌های ترمز
انجام روغن کاری گیربکس روغن موتور
بررسی وضعیت کنتاکت‌های سیستم ترمز
برسی از کنتاکت سیم بکسل سیستم اورلند
بررسی عدم زدگی و کشش مناسب سیم‌ها
کنترل تمام قطعات متحرک
تست کردن محکم بودن پیچ و مهره‌ها
بررسی موقعیت قلاب و پلاک تناژ
چک کردن فن، دما و روشنایی موتورخانه
کنترل انتقال کابین آسانسور به نزدیک ترین طبقه در مواقع قطعی برق
کنترل وجود برچسب شماره قطعات اصلی

همه افرادی که برای سرویس و تعمیر و نگهداری آسانسور‌ها به ساختمان‌ها می‌روند باید همه مواردی که در این چک لیست وجود دارد را بررسی و کنترل کنند. این موارد باید ماهانه یا یک ماه درمیان حتماً بررسی شوند حتی از یکی از آنها نیز نباید گذر کنند. همه موارد موجود در این چک لیست باید تیک خورده شده باشد.

مهمترین قسمت‌های آسانسور که باید بررسی شوند
برای سرویس و بررسی وضعیت و عملکرد آسانسور بهتر است بخش‌های مهم آن را تقسیم بندی شوند و به نوبت مورد بررسی قرار گیرند. این کار موجب می‌شود که افراد یا متخصصان با یک دید کلی و همینطور آمادگی بیشتر در زمان بررسی موارد، کیفیت بالاتری داشته باشند.
بنابراین اگر شما جزو افرادی هستید که به عنوان سرویس کننده آسانسور مشغول به کار هستید و یا مدیر ساختمان مسکونی و اداری هستید؛ بهتر از این موارد را بدانید. زیرا اگر خودتان مشغول به کار هستید که به بهترین شکل سرویس آسانسور را انجام دهید و اگر مدیر ساختمان هستید از فرد سرویس کننده بخواهید که همه این موارد را به درستی انجام دهد.

سرویس قسمت بالای اتاق آسانسور
به منظور بررسی قسمت‌های بالایی اتاق آسانسور، ابتدا بایستی دکمه توقف را بررسی کرد تا از کارکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود. بعد از این مرحله نوبت به برداشتن هرگونه وسایل یا مواد اضافی از بالای اتاق آسانسور می‌باشد. بعد از اتمام این دو کار بایستی همه بخش‌ها و قطعات موجود که شامل غلطک، ریل، دستگاه تراز و... می‌باشد، به طور دقیق و کامل بررسی شوند تا همه بخشهای آن به طور صحیح عمل کنند. حال نوبت به این می‌رسد که سیم‌ها و کابل‌ها بررسی شود، تا متوجه شویم که دچار پوسیدگی و پارگی نشده اند.

معرفی سرویس‌های دوره ای PM و EM
دوره ی PM
در شرایطی که که با شرکت فروش آسانسور و ارائه دهنده خدمات سرویس قرارداد بسته شده است، این کار به شکل ماهانه به وسیله افراد متخصص انجام میشود. طبق قرارداد سرویس نگهداری آسانسور شرکت طرف قرارداد موظف است که سرویس کار مجاز و متخصص را به صورت ماهانه سر وقت مقعر به محل اعزام کند. وظیفه افرادی که برای سرویس به محل حاضر می‌شوند این است که همه قطعات بررسی شوند، مشکلات جزئی رفع شوند، در صورت نیاز نظافت صنعتی و تعویض قطعات انجام شود.
سرویس منظم آسانسور علاوه بر اینکه ایمنی را افزایش میدهد از وقوع خطرات احتمالی و همینطور هزینه‌های بیشتر جلوگیری میکند. اگر در قطعه مشکلی ایجاد شود وقتی به سرعت متوجه آن مشکل شوید می‌توان آن را رفع کرد و دیگر نیاز به تعویض آن نیست و به دیگر بخش‌ها نیز آسیب نمی زند. در زمان خرید و فروش آسانسور حتماً به استاندارد ادواری آن توجه داشته باشید.



دوره EM
این شیوه قرار داد به این صورت می‌باشد که اگر مشکلی ایجاد شود بایستی یکی از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات سرویس تماس بگیرید تا کار تعمیر و سرویس آسانسور شما را انجام دهند. معمولاً این روش به افراد توصیه نمی شود؛ زیرا ممکن است با شرکت مورد نظر آشنایی لازم وجود نداشته باشد و افراد در این حوزه کارایی و تخصص لازم را نداشته باشند. به همین خاطر عدم وجود قرارداد امکانات لازم با کیفیت مرغوب ارائه نمی شود. بنابراین بعد از خرید و فروش آسانسور و تهیه ی آن، تا جایی که امکان دارد با شرکت مربوطه برای تعمیر و سرویس آسانسور قرارداد ببندید. اگر چنین شرایطی ایجاد نشد برای این کار حتماً به صورت مرتب و دوره ای باشرکت معتبر قرار داد ببندید.

هزینه سرویس و نگهداری آسانسور
هزینه‌هایی که این کار ایجاد می‌کند به موارد گوناگونی بستگی دارد. نوع آسانسور و تعداد توقف‌ها که پس از درخواست مشتری بررسی می‌شود. علاوه بر این مواردی که در چک لیست سرویس و نگهداری آسانسور گفته شد باید توسط کارشناس بررسی شود تا قسمت‌هایی که نیاز به تعمیر یا تعویض دارند مشخص شود. بنابراین هزینه‌های تعویض از در مقایسه با تعمیر یا سرویس بیشتر خواهد شد. به همین خاطر توجه داشته باشید که سرویس‌های دوره ای آسانسور به موقع انجام شود. تا هم از خرابی بیشتر آسانسور و هم از هزینه‌های بیشتر جلوگیری شود.

منبع: استاندارد ادواری


:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

گروه کسب و کار: همیشه توجه به نگهداری از یک دستگاه علاوه بر این که از خرابی و ایجاد خسارت جلوگیری میکند، طول عمر آن را نیز افزایش می‌دهد. اگر سرویس و تعمیر و نگهداری آسانسور به موقع انجام شود، علاوه بر این که موجب افزایش طول عمر آن میشود، عملکرد و راندمان دستگاه را نیز بهتر خواهد کرد. همینطور از نظر اقتصادی نیز بسیار مقرون به صرفه تر از تعمیرات تخصصی آن می‌باشد.

مزایای و معایب تعمیر و نگهداری آسانسور و فروش آسانسور در تهران
زیرا که ممکن است در صورت عدم توجه و رسیدگی به یک مشکل کوچک، آن مشکل به سایر بخش‌های دیگر نیز آسیب وارد کند. در این شرایط مجبور به تعویض قطعات آن و همینطور پرداخت هزینه‌های بسیار زیاد خواهید شد. همچنین مهمترین مزایای سرویس و نگهداری آسانسور به حفظ جان و سلامت افراد مربوط می‌شود. در سرویس همه قطعات مکانیکال آسانسور، کیفیت باز و بسته شدن درب آسانسور و همینطور همه موارد موجود باید بررسی شود.

مراحل سرویس و نگهداری آسانسور به چند دسته تقسیم می‌شوند؟
بهتر است بدانید بعد از خرید و فروش آسانسور و نصب آن بایستی به طور مداوم آسانسور‌ها را سرویس کرد. یعنی تعمیر و سرویس آنها باید به صورت ماهانه یا یک ماه درمیان انجام شود. توجه داشته باشید که آسانسور خریداری شده دارای استاندارد ادواری باشد. در ادامه این مطلب شما را با مراحل سرویس آسانسور بیشتر آشنا خواهیم کرد پس با ما همراه باشید.
درد داری اما وقت و هزینه دکتر نداری؟ درمان را در خونه بخر
درد داری اما وقت و هزینه دکتر نداری؟ درمان را در خونه بخر

مشاوره رایگان
yektanet-logo-signتبلیغ

سرویس اتاق ماشین آسانسور در زمان فروش آسانسور در تهران
یکی از مراحل سرویس و نگهداری آسانسور مربوط میشه به اتاق ماشین آسانسور. در این مرحله ابتدا بایستی همه جوانب و بازرسی‌ها برای وجود نداشتن هیچ مواد اضافی در اتاق انجام شود. سپس بایستی به لرزش‌ها و تکانه‌های غیر متعارف و همینطور پوسیدگی بخش‌های گوناگون و یا حتی نشتی‌ها پرداخت. در شرایطی که هیچ گونه مشکلی وجود ندارد بایستی مقدار سوختگی و ساییدگی به همراه بررسی قطعات مکانیکی انجام شود. ممکن است در برخی از موارد دستگاه از به وجود آمدن گرمای زیاد و آسیب رسیدن به قسمت‌های مختلف جلوگیری کند. همینطور مقدار سطح و کیفیت روغن نیز باید در این اتاق بررسی شود. همه این کارها توسط افراد متخصصی که در شرکتهای خرید و فروش آسانسور وجود دارند، انجام می‌شود. و اما همه چیز درباره فروش آسانسور را بدانید.

تعمیر و نگهداری آسانسور و همینطور سرویس آن چگونه انجام میشود؟
همانطور که گفته شد بهتر است با توجه به نوع و کاربری آسانسور خود سرویس‌ها و تعمیرات دوره ای آن را به موقع انجام دهید. در برخی از ساختمان‌ها این سرویس‌ها به صورت ماهانه یک ماه درمیان انجام میشود. اولین موردی که در سرویس آسانسور بررسی میشود عملکرد کلی قسمت‌های آسانسور به وسیله فرد متخصص می‌باشد.
همینطور نظافت قسمت‌ها را روغن کاری از جمله کارهایی می‌باشد که به صورت روتین برای تعمیر و نگهداری آسانسور و همینطور سرویس آن انجام می‌شود. بعد از انجام این چند کار سپس قسمت‌های کابین و قطعات مکانیکال و همه بخش‌ها بررسی می‌شوند. در صورت وجود مشکلی فنی در سیستم آن را تعمیر یا در صورت نیاز تعویض می‌کنند.
با در نظر گرفتن بررسی کلی در سرویس و نگهداری علاوه بر اینکه از سلامت آسانسور آرامش خاطر ایجاد میکند. از به وجود آمدن هزینه‌های بیشتر در صورت خرابی نیز جلوگیری می‌کند. بنابراین توجه داشته باشید که بعد از خرید آسانسور حتماً نسبت به سرویس و تعمیر و نگهداری آن در زمان مقرر اقدام کنید. این مواردی که ذکر شد برای همه مدل‌های آسانسور مدل‌های خانگی آن نیز صدق می‌کند. و اما همه چیز درباره تعمیر و نگهداری آسانسور را بدانید.


:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

قیمت پانل 3d

به منظور محاسبه ی قیمت نهایی دیوار تری دی پانل بایستی به چند مورد اصلی دقت داشت که هر کدام از آنها به شکل مجزا برای شما توضیح خواهیم داد. این موارد شامل عوامل زیر است:
1. قیمت 3d پانل دیواری درب کارخانه
2.هزینه‌های مربوط به حمل و نقل تا محل پروژه
3.هزینه نصب پانل 3d دیواری
4.قیمت شاتکریت تری دی وال‌ها
5.قیمت‌های مصالح جانبی مثل آهن آلات و ماسه سیمان‌های مورد نیاز

اما ضخامت عایق‌های فوم چه مقدار باشد بهتر است؟
برای دیوار‌های اطراف اگر از عایق‌های معمولی استفاده کنید، که حتما 10 سانتیمتر باشد ولی چنانچه ازپانل‌های دیواری درجه یک استفاده می‌کنید، می‌توانید ما بین 4 الی 10 سانتیمتر استفاده کنید.
توصیه ی ما برای دیوار‌های جداره:
پانل 3d با عایق‌های درجه یک که به اندازه‌های 6 سانتیمتری می‌باشد که فاصله ی کلی پانل 3d یعنی شبکه به شبکه آنها می‌شود 8 سانتیمتر با تعداد خرپا 150 عدد و شبکه‌های مش 5*5 سانتیمتر.
برای دیوار‌های داخلی و یا پارتیشن‌ها اگر قرار است از عایق معنولی استفاده کنید، بهتر است ضخامتش 6 سانتیمتر باشد.
مزایا و معایب تری دی پانل
دیوار 3d پانل مناسب سوله و سازه‌های مرتفع جه نوعی می‌باشد؟
پیشنهاد ما برای دیوار‌های پارتیشنی:
تری دی پانل‌ها با عایق‌های درجه یک دارای صخامتی به اندازه 4.5 سانتیمتر می‌باشند که فاصله کلی پانل 3d می‌شود 6 سانتیمتر با عداد خرپای 150 عدد و شبکه مش 8*8 سانتیمتر.

دیوار 3d پانل مناسب سوله و سازه‌های مرتفع جه نوعی می‌باشد؟
ارتفاع مناسب برای دیوار‌های انبار‌ها، سوله‌ها و همین طور سازه‌های بسیار مرتفع به این سبک، بیشتر از 350 سانتیمتر می‌باشد که به منظور چنین ارتفاع‌هاتی بایستی از شبکه‌های مش 5*5 سانتیمتر استفاده شود.

اما در تری دی پانل ضخامت عایق‌های فوم چقدر باشد بهتره؟
همانگونه که بیش از این توضیح دادیم، ضخامت‌های فوم تاثیر بسیار زیادی در مقاومت‌های دیوارهای تری دی پانلی ندارند و بیشتر نقش عایق بودن را ایفا می‌کنند.
توصیه ی ما برای خرید دیوار مناسب برای سوله و انبار و مکان‌های مرتفع به نوع بهره برداری آن مربوط می‌شود:
پانل 3d با عایق درجه یک در ضخامت‌های 8، 6، 10 سانتیمتری و شبکه مش 5*5 سانتیمتر با تعداد خرپای حداقل 150 عدد وجود دارد.

برای ساختمان‌هایی که از ضریب اهمیت بسیار زیادی برخودار هستند مثل مدرسه، بیمارستان و دانشگاه باید از چه نوع تری دی پانلی استفاده کرد؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که در ساختمان‌هایی که ضریب اهمیت بسیار بالایی دارند قطعا به استحکام بیشتری هم نیاز دارند. این ساختمان‌ها باید در مقابل آتش مقاومت بیشتری داشته باشند. بنابراین برای خرید تری دی پانل دیواری حتما باید نوع مناسب انتخاب شود.

تری دی وال چیست
تری دی وال‌های با کیفیت دارای عایق درجه یک هستند که با ابعاد شبکه مش 5*5 سانتیمتر و تعداد خرپا 150 عددی هستند. ضمن اینکه در بعضی از پروژه‌ها به منظور افزایش استحکام لازمه درصد فولاد مصرفی با افزایش ضخامت وایروت (فولاد مش) افزایش پیدا می‌کند.
معمولا این نوع از دیوار‌های ساختمان‌های مهم با مشاوره شرکت‌های پانلی به صورت سفارشی ساخته می‌شود. به منظور خرید تری دی پانل برای هر نوع ساختمانی بهتر است ابتدا با مشاوران مربوطه مشورت کنید و نوع دیوار مناسب با ساختمان مد نظر را خریداری کنید. علاوه بر کیفیت مورد دیگری که در زمان خرید مهم می‌باشد، قیمت پانل 3d است. در ادامه شما را با هزینه‌ها آشنا خواهیم کرد.
منبع: قیمت 3d پانل


:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

مزایای استفاده از تری دی پانل ها


    • داشتن وزن سبک دیوارهای ساخته شده از پانل های ساندویچی نسبت به دیگر مصالح

    • افزایش سرعت حمل و نقل و آسانی در جابجایی ساندویچ پانل ها در ارتفاعات بلند

    • مقاومت بسیار زیاد در مقابل نیروهای برشی ناشی از زلزله

    • عایق بودن در برابر آتش سوزی به خاطر داشتن قشرهای بتنی در طرفین پانل ها

    • نفوذ ناپذیری ساختمان در برابر حشرات

    • توانایی حمل و بکارگیری ساندویچ پانل ها در مناطق صعب العبور برای راه اندازی ساختمان بدون نیاز به کارگران متخصص

    • به خاطر داشتن ضخامت ناچیز می توان به فضای مفید بیشتری دستیابی پیدا کرد.

    • داشتن آزادی عمل در اجرای طرح های گوناگون بخاطر قابلیت انعطاف پذیری بالا

    • صرفه جویی در مصرف هزینه های فوندانسیون و شناژ و اسکلت ساختمان های مرتفع به خاطر وزن کم

    • عایق بودن حرارتی و برودتی و همینطور در برابر رطوبت و صوت نیز عایق می باشد.

    • بهینه سازی مصرف سوخت و انرژی

    • قابلیت اجرایی هر نوع نماسازی داخلی و خارجی در سیستم های قوسی و سینوسی

    • در هزینه های تهویه مطبوع ساختمان مثل سرمایش گرمایش نیز صرفه جویی می شود.

    • دارای امنیت بالا و عدم توانایی تخریب و نفوذ به روش های دستی

    • توانایی عبور دادن به راحتی لوله های آب و فاضلاب و برق و تلفن از زیر شبکه پانه و نصب بسیار راحت چهارچوب درب ها و کلاف فلزی پنجره ها

    • برای اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی نیاز به کنده کاری و تخریب دیوار ها وجود ندارد

    • نازک کاری بدون نیاز داشتن به ملات گچ و خاک

    • نیازی به اجرای لایه گچ و خاک به وسیله گچ پاشی وجود ندارد



معایب تری دی پانل

    • به منظور اجرا و نصب به افراد متخصص و خبره نیاز است.

    • از لحاظ اقتصادی قیمت ۳d پانل بسیار گران تر است و بخاطر حجیم بودن، از کارخانه گران قیمت تری دی پنل می باشد.


تری دی پانل سقفی
عرض تری دی پانل های سقفی بین ۸۰ الی ۱۰۰ سانتیمتر است. ضخامت عایق پلی استایرن موجود در آن ها ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر است و سقف به شکل تیرچه و پانل قابل اجرا است. ضخامت بتن روی پانل سقف، ۵ الی ۷ سانتی متر می باشد و مابقی جزئیات بر اساس نقشه های محاسباتی مربوطه خواهند بود.

مصالح مورد نیاز در پنل های سه بعدی
تجهیزات مورد نیاز در استفاده از تری دی پانل ها به عبارت زیر است:

    • بتن شاتکریت

    • فولاد

    • یکی دیگر از وسایل مورد نیاز در تری دی پانل ها، فولاد می باشد که در سه دسته زیر جای دارند:

    • شبکه جوش شده

    • برشگیر

    • آرماتور

    • هر کدام از آنها نقش به خصوصی در تری دی پانل ها دارد و ویژگی های لازمه را به منظور بهترین کارکرد را دارا می باشند.


هسته عایق لایه پلی استایرن
هسته ی مورد نیاز در تری دی پانل دارای جنس پلی استایرن قابل انبساط یعنی همان EPS و بر اساس استاندارد ها می باشد. این هسته دارای چگالی اسمی با حداقل ۱۵ کیلوگرم بر متر مکعب است. توجه کنید که ضخامت هسته نباید از ۴ سانتی متر کمتر باشد.
منبع: تولید کننده تری دی پانل


:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

قیمت تری دی پانل
در ابتدا به شکل مختصر شرح می‌دهیم که تری دی پانل چیست این پانل 3d دارای دو صفحه ی شبکه ی جوش شده می‌باشد که از جنس فولاد است. در میان آنها یک هسته عایق (فوم پلی استایرن) ما بین آن قرار دارد.
دو صفحه ی فولادی به وسیله ی یکسری خرپای میله ای بهم متصل می‌شوند. پس از نصب تری دی پانل‌ها در محل مورد نظر، بتن از دو طرف و همین طور روی آنها پاشیده می‌شود و به یک دیافراگم صلب تبدیل می‌شود. تا اینجا با کلیات تری دی وال‌ها آشنا شدید در ادامه شما را با صفر تا صد قیمت تری دی پانل‌های دیورای آشنا خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.
بنابراین متوجه شدید که قیمت پانل 3d به عواملی مثل اندازه‌ها و میزان ضخامت و همین طور حمل و نقل و نصب آن بستگی دارد.

در ساختمان‌های مسکونی چه مدل دیوار تری دی پانل بهتر است؟
برای دیوار‌های سوله و سازه‌های بسیار مرتفع چه نوع پانل 3d مناسب تر است؟
برای ساختمان‌هایی که ضریب اهمیت زیادی دارند مانند بیمارستان، دانشگاه، مدرسه‌ها تری دی پانلی که به کار می‌بریم باید چه مشخصاتی داشته باشد؟
یک باور بسیار غلط در بین تعدادی از معماران ساختمان وجود دارد که گمان می‌کنند هر چه میزان ضخامت عایق فوم بیشتر باشد، مقاومت آن بیشتر می‌شود. در صورتی که اینطور نیست و عایق فوم همانگونه که از نامش مشخص است نقش عایق‌ها را دارد و تاثیری در افزایش مقاومت ندارد، در ضمن اگر ضخامت آنها از یه اندازه ای بیشتر شود، نه تنها نقاومت افزایش پیدا نمی کند، بلکه موجب کم شدن مقاومت دیافراگرام بتن مسلح 3d پانل نیز می‌شود.

دلیلش این است که منتقل کننده‌های تنش برشی که خرپاهای فولادی موجود در دو طرف پانل را به هم وصل می‌کنند. نمی توانند نیروی بین دو ایه را به درستی انتقال دهند تا سیستم پانل 3d عملکرد بسیار خوبی را داشته باشد.
مناسب‌ترین ضخامت عایق ما بین 4 تا 10 سانتیمتری می‌باشد که ما لیست قیمت‌ها را بر طبق همین مورد مرتب کرده ایم. پانل‌ها معوولا دارای دو مدل یعنی درجه یک و معمولی هستند که در ادامه شما را با آنها بیشتر آشنا خواهیم کرد.
نکته ی بسیار مهمی که وجود دارد این است که اجرای دیوار پانل 3d‌های با کیفیت درجه یک، بسیار کم هزینه و به صرفه تر از مدل‌های معمولی هستش. زیرا این پانل‌ها تاب برنمیدارند و به خوبی تراز ارتفاعی می‌شوند. این موضوع باعث می‌شود که به ملات و سیمان کمتری احتیاج شود.
به همین خاطر درست است که قیمت پانل 3d معمولی در ابتدا خیلی کمتراست اما در کل قیمتت نهایی کار با پانل 3d درجه یک مقرون به صرفه تر می‌باشد.
برای قسمت‌های جداره و پارتیشن‌های ساختمان‌های مسکونی از چه مدل پانل 3d استفاده کنیم؟
ارتقاع دیوار ساختمان‌های مسکونی عملا ما بین 270 الی 330 سانتیمتر می‌باشد که برای همچین ارتفاعی می‌شود هم از دیوار تری دی پانل با شبکه‌های مش 5*5 سانتیمتری استفاده کرد و هم مش‌های 8*8 سانتیمتری. البته بهتر است بدانید که هر چقدر ابعاد این شبکه‌های مش کمتر باشد، سیمانکاری بسیار راحت تر انجام می‌شود.
منبع: قیمت تری دی پانل


:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

در این مطلب قصد داریم شما را با تری دی پنل ها به طور کامل آشنا کنیم و اطلاعات لازم درباره ی مزایای تری دی پانل ها را دراختیار شما قرار دهیم. ابتدا بهتر است بدانیم که اصلا تری دی پانل چیست و چه کاربردی د ارد؟ تری دی پانل در واقع دیوار پیش ساخته است.


ابتدا بهتر است بدانیم که اصلا تری دی پانل چیست و چه کاربردی د ارد؟ تری دی پانل در واقع دیوار پیش ساخته است که از دو بخش هسته یعنی عایق پلی استایرن نسوز یا همان یونولیت و شبکه های پیش جوش فولادی یا همان مش تشکیل شده است. این محصول توسط مفتول های فلزی به شکل خرپا به یکدیگر وصل می شوند. بعد از نصب پانل ها از بتن پاشی روی آن استفاده می شود که در واقع این محصول تلفیقی از دو شبکه فولاد و بتن است که همین موضوع موجب شده مقاومت و استحکام بسیار بالایی ایجاد کند.
کاربرد تری دی پنل
تری دی پنل توانستند به راحتی جای دیوارهای آجری و سفالی را بگیرند. این محصول سیستم مناسبی برای کف، سقف و بام می باشد. تری دی پانل ها در ساختمان ها و ویلاهایی که تا دو طبقه هستند می توانند بدون وجود اسکلت نصب شوند و در ساختمانهای مرتفع نیز به طور مختلط با سیستم قاب بندی یا فلزی قابل استفاده می باشند. علاوه بر ساختمان ها از آنها می توان در سوله های صنعتی، سردخانه ها، سیلور ها و همینطور اماکن ورزشی استفاده کرد.
مقایسه دیوار آجری و پانل
بیشترین کاربردی که این محصول می‌تواند داشته باشد در ساختمانهای مرتفع است. زیرا در ساختن ساختمان های بسیار بلند یکی از مواردی که می تواند مفید باشد کاهش وزن مصالح است. که با استفاده از تری دی پانل دستیابی به این مزیت مقدور می گردد. چون که وزن یک متر مربع دیوار آجری که برابر با ۲۲ سانتی متر است همراه با ملات ماسه سیمان، بیش از ۴۵۰ کیلوگرم می باشد؛ در صورتی که یک متر مربع دیوار پانلی کمتر از ۱۵۰ کیلوگرم وزن دارد. بنابراین استفاده از پانل ۳d در ساختمان های مرتفع وزن آن را به طور چشمگیری کاهش میدهد. قیمت تری دی پنل نیز مقرون به صرفه است.
واما ۳d پانل چیست و چه کاربردی دارد؟
پانل های فوم این امکان را دارند که در ساختمانهای یک یا دو طبقه بدون بکارگیری از اسکلت فلزی بنا شود و به عنوان دیوارهای باربر تقسیم شوند و سقف از آنها بهره بگیرد. علاوه بر این موارد از تری دی پانل ها میتوان در اجرای دیوارهای بلند سالن های سوله و آشیانه های هواپیمایی نیز استفاده کرد.
منبع: تری دی پانل


:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 




عایق الاستومری حرارتی و برودتی لوله ای دارای ساختار سلول بسته می باشد. یکی از انواع عایق های لوله ای، باروکش پروتکت بلک و سیلور می باشد.

از این نوع عایق به منظور عایق کاری لوله ها در لوله کشی تاسیسات و سیستم های گرمایشی سرمایشی داخل محیط های خانه که به مقاومت در برابر رطوبتو ضربات مکانیکی نیاز بیشتری دارند، استفاده می شود.

این عایق الاستومری لوله ای باروکش پروتکت بلک و سیلور شامل سایز ۱.۴ اینچ تا ۴ اینچ و ضخامت های ۶,۹,۱۳,۱۹,۲۵ میلی متر می باشد و برای انواع لوله های مسی، چند لایه و یا فولادی قابل استفاده است.

از دیگر مدل های عایق الاستومری لوله ای میتوان عایق الاستومری لوله ایساده و عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم را نام برد. ما در این مطلب قصد داریم شما را با عایق الاستومری لوله ای باروکش پروتکت بلک و سیلور آشنا کنیم؛ پس با ما همراه باشید.
اطلاعات نصب عایق های الاستومری

برای نصب عایق های الاستومری لوله ای ساده ابتدا آنها را از دو لبه برشداده و بعد از قرار گیری بر روی اتصالات و قطعات؛ توسط چسب مخصوص عایق، نصب می شود.
مقایسه عایق الاستومری لوله‌ای عایق پشم شیشه

عایق الاستومری لوله ای به خاطر ساختار سلول بسته اینکه دارد، در مقابلرطوبت، آلودگی، بخار آب و گرد و خاک مقاومت زیادی دارد. ولی عایق پشم شیشهبه خاطر ساختار فیبری که دارد در برابر رطوبت و نفوذ آب و بخار مقاومت زیادی ندارد. زمانی هم که رطوبت و بخار آب به داخل لوله ها نفوذ کنند از مقاومت حرارتی آنها کم می شود.

اگر قرار باشد از عایق های پشم شیشه در فضای باز استفاده شود، باید برای آنها از روکش های ضد رطوبت و یا فویل های آلومینیومی استفاده شود؛ زیرا آنها در مقابل رطوبت و با بخار آب مقاومت خوبی ندارند. بنابراین استفاده از روکش در آنها امری ضروری می باشد.

نکته دیگری که درباره عایق الاستومری وجود دارد این است که آنها از نظرعوارض زیستی و ایجاد مشکلاتی در صورت تماس با بدن انسان و همینطور تولید ذرات گرد و غبار در مقایسه با پشم شیشه بسیار بهتر عمل می کنند. زیرا در عایق پشم شیشه اگر پوست و چشم و سیستم تنفسی افراد با آن تماس مستقیم داشتهباشد، قطعاً مشکلاتی را به وجود خواهد آورد.

در برخی از گزارشات اعلام شده است که تنفس مستقیم گرد پشم شیشه با افراد علت افزایش نرخ ابتلا به سرطان به ویژه سرطان ریه شده است. به همین خاطر عایق کاران و نصابان در زمان کار با عایق پشم شیشه باید از ماسک و لباس محافظ استفاده کنند تا خطری آنها را تهدید نکند و سلامتی آنها و خطر نیفتد.

یکی دیگر از تفاوت های عایق الاستومری لوله ای با عایق پشم شیشه در مقاوم بودن در برابر خوردگی می باشد. عایق الاستومری لوله ای در برابر خوردگی مقاوم می باشد اما عایق پشم شیشه در مقابل خوردگی مقاوم نیست و ممکناست به شدت دچار آن شود.
تصویر: https://media.imna.ir/d/2022/08/02/4/1802624.jpg

علاوه بر این مورد نصب عایق الاستومری مسلح ساده بسیار راحت تر از نصب عایق پشم شیشه می باشد. مخصوصاً برای محیط هایی که در آن فضای کاری زیادی وجود ندارد، استفاده از عایق های لوله ای بهترین گزینه می باشد. نصب عایق های پشم شیشه معمولاً در چند مرحله انجام میشود که بدیهی است که بسیار زمانبر تر از عایق لوله ای می باشد.

ضریب انتقال حرارت عایق های پشم شیشه بسیار زیاد تر از عایق های الاستومری لوله ای می باشد. یکی دیگر از مزایای مفید عایق الاستومری لوله ای در مقایسه با عایق پشم شیشه عمر مفید زیاد میباشد.
قیمت های مربوط به عایق الاستومری لوله ای از قیمت عایق پشم شیشه تا حدودی بیشتر می باشد اما وجود مزایا و ویژگی های منحصر به فرد این عایق ها موجب می شود که قیمت بیشتر آن به چشم نخورد .


:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

 



عایق الاستومری لوله ای باروکش پروتکت بلک و سیلور
مزایای عایق الاستومری لوله ای

عایق الاستومری لوله ای دارای وزن بسیار سبک می باشند. همچنین از ضریب انتقال حرارتی بسیار پایینی برخوردار هستند.

به کارگیری عایق الاستومری لوله ای باعث می شود؛ در هزینه های مربوط به مصرف انرژی صرفه جویی شود.

از دیگر مزایای این عایق نصب راحت آنها می باشد.

این نوع عایق در مقابل نفوذ رطوبت و بخارآب، همچنین رشد قارچ و کپک، خوردگی، آتش، روغن و مواد شیمیایی مقاومت زیادی دارد.

عایق الاستومری لوله ای به هیچ عنوان گرد و غبار و الیاف از خود تولید نمی کند. علاوه بر این هیچگونه حساسیت پوستی و تنفسی برای کارگران نصب ایجاد نمیکند.

یکی دیگر از مزایای عایق های لوله ای نگهداری و نظافت راحت آنها می باشد.

همانطور که گفتیم عایق الاستومری لوله ای در چند مدل مختلف عرضه می گردد. عایق الاستومری لوله ای به شکل ساده برای عایق کاری در فضاهای بسته ومدل روکش دار آنها برای محیط های باز مورد استفاده قرار می گیرد.

عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم برای عایق کاری خطوط لوله انتقال سیالات، لوله کشی آب و یا گازها و … در فضاهای باز که در معرض تابش مستقیم نور خورشید هستند، مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا روکش آلومینیومیآنها مقاومت عایق ها را در برابر رطوبت و تابش نور خورشید بسیار بیشتر می کنند.

عایق های الاستومری لوله ای ساده در مقابل کندانس، هدر رفتن انرژی و کپک و قارچ در پروژه های مسکونی، صنعتی و تجاری، مقاومت بسیار بالایی دارد.همچنین برای عایقکاری لوله های گرم و سرد داخلی منازل و یا ساختمان های اداری و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

به طور کلی عایق های روکش دار برای محیط های بیرونی کاربرد دارند و مورد استفاده قرار میگیرند، عایق های ساده برای عایقکاری لوله های داخلی کاربرد دارد و هر لوله ای که در داخل ساختمان ها باشد از عایق الاستومری لوله ای استفاده می شود.

نوع حرارتی عایق الاستومری در تهیویه مطبوع، گرمایش، لوله کشی و حفاظت از آتش مورد استفاده قرار میگیرد.

عایق الاستومری لوله ای باروکش پروتکت بلک و سیلور

عایق الاستومری لوله ای با روکش پروتکت بلک و سیلور همانطور که گفته شداز ساختار سلول بسته برخوردار است و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار می باشد. عایق الاستومری به طور کلی به دو شکل لوله ای و رولی تولید می شوند که هر کدام از آنها نیز به دو شکل ساده و چسبدار موجود می باشند.

عایق الاستومری به دلیل داشتن ساختار سلولی بسیار ریز و ضخامت دیواره مهندسی شده، به یک عایق بسیار مفید و کارآمد تبدیل شده است. وجود ویژگی انعطاف پذیری بالا در آنها، موجب شده است که عملیات نصب با سرعت بسیار زیادتر و همین طور راحتی بیشتر، انجام می شود. عایق های الاستومری، از به هدر رفتن انرژی در سیستم های تهویه مطبوع و تاسیسات جلوگیری می کند و از دوستدارن محیط زیست به حساب می آید.

عایق های حرارتی الاستومری نیز از ضریب انتقال حرارتی بسیار کمی برخوردار می باشند و همین طور در مقابل رشد قارچ و کپک و همین طور نفوذ آب ورطوبت مقاوم هستند. علاوه بر این موارد عایق الاستومری در مقابل اشعه ماوراء بنفش خورشید مقاومت بالایی دارد و هیچ گونه خرابی ناشی از تابش مستقیم نور خورشید ندارد. همین مسائل موجب می شود عمر بیشتری داشته باشند.

عایق های الاستومری بدون CFC، HFC، HCFC و گرد و غبار و فرمالدئید و الیاف می باشند. به دلیل نداشتن هیچ گونه الیافی، کیفیت هوای داخلی خانه رابسیار بیشتر می کنند.

درست است که قیمت عایق های الاستومری در مقایسه با سایر عایق ها بیشتر می باشد، اما داشتن این همه مزایا ارزش این را دارد که از آنها استفاده کنید و کمی بیشتر هزینه کنید. پس با خیال راحت برای خرید آنها اقدام کنید.
منبع:عایق الاستومری لوله ای پروتکت بلک و سیلور

 



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

 

عایق الاستومری لوله ای بدون شک بهترین گزینه برای عایق کاری لوله های تاسیسات می باشد.

یکی دیگر از کاربردهای این نوع عایق، عایق کاری موتورخانه شوفاژ می باشد. همینطور عایق لوله ای بهترین گزینه برای موتورخانه ها می باشد.

بهترین و ارزان قیمت ترین گزینه برای عایق کاری لوله های فولادی عایق الاستومری لوله ای می باشد.

با توجه به اینکه این نوع عایق تنوع بسیار زیادی دارد بهتر است زمان خرید و سفارش عایق الاستومری لوله ای سایز مورد نظر و قیمت مناسب خود را درنظر بگیرید. زیرا این نوع عایق در انواع مختلف و ضخامت و نوع های متفاوت وجود دارد.

عوامل موثر در انتخاب عایق های حرارتی برودتی

عایق الاستومری حرارتی و برودتی وسایل هایی هستند که به شما کمک می کنند که بتوانید به آسانی مصرف برق سیستم های حرارتی و برودتی خودتان را تااندازه بسیار قابل توجهی کم کنید و هزینه های مرتبط به آن را بسیار کمتر کنند. عایق های الاستومری موجب می شود، که نرخ اتلاف حرارت بسیار کم شود و هزینه های مربوط به آن کاهش پیدا کند. همین موضوع باعث می شود که که درصرف برق صرفه جویی شود.

ما در این مطلب قصد داریم شما را با مواردی که بر روی عایق های حرارتی برودتی تاثیرگذار هستند آشنا کنیم. تا شما بتوانید به طور کامل با آنها آشنا شوید و از این نوع عایق ها برای کم کردن نرخ اتلاف حرارت منزل یا محل کار تان استفاده کنید.

عوامل اثرگذار بر روی انتخاب عایق های حرارتی برودتی

یک سری عوامل وجود دارند که بر روی انتخاب عایق های حرارتی و برودتی تاثیر گذار هستند به همین خاطر باید به آنها تا حد زیادی توجه کنید.

ضریب انتقال حرارت

یکی از مهمترین عواملی که بر روی انتخاب عایق الاستومری حرارتی برودتی تاثیر گذار است، ضریب انتقال حرارت می باشد. در حقیقت این ضریب نشان دهنده این است که با افزایش دما میزان اتلاف و انتقال حرارت عایق حرارتی برودتی شما چه میزانی می باشد.

این ضریب به مواردی مثل اختلاف بین ساعت های گوناگون عایق،چگالی عایق های حرارتی، برودتی و همینطور عمر این عایق ها بستگی دارد. توجه داشته باشید که با تغییرات این موارد، ضریب انتقال حرارت تغییر می کند.

دانسیته یا چگالی

از دیگر موارد تاثیر گذار بر روی انتخاب عایق الاستومری حرارتی برودتی،دانسیته یا چگالی می باشد. چگالی ماده استفاده شده در تولید عایق حرارتی برودتی در انتخاب این عایق ها موثر است. روند تغییرات این ضریب با در نظر گرفتن چگالی به این شکل است که اگر چگالی ماده افزایش پیدا کند ابتدا ضریب انتقال حرارتی عایق الاستومری سیستم حرارتی برودتی کاهش پیدا میکند و بعد از گذشت مدت زمانی افزایش می یابد. به همین خاطر لازم است که قبل از انتخابآیه حرارتی به موادی که در این عایق استفاده شده و روند افزایش چگالی آن بسیار دقت کرد.

عمر کاری بالا

یکی دیگر از موارد تاثیر گذار بر روی انتخاب عایق الاستومری حرارتی، برودتی، عمر کاری عایق حرارتی می باشد. توجه داشته باشید که بیشتر افراد بایستی در زمان انتخاب به این مورد توجه کنند. معمولا عمر یک عایق الاستومری به مواردی چون مقدار مقاومت و استحکام عایق حرارتی برودتی در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید،مقاومت در مقابل رطوبت عدم رشد قارچ ها و موارد بسیار زیاد دیگر بستگی دارد که بایستی از آنها اطلاع داشته باشید و در زمان خرید آنها را مورد بررسی قرار دهید .

ضریب نفوذ رطوبت

یکی دیگر از عوامل بسیار مهم در عایق های الاستومری رطوبت پذیری و یا مقاومت در مقابل نفوذ رطوبت می باشد. این ضریب میزان رطوبت وارد شده در عایق الاستومری را نشان می دهد. توجه داشته باشید که اگر نفوذ رطوبت افزایشپیدا کند موجب میشود بازدهی کارکرد عایق الاستومری بسیار کاهش یابد. به همین خاطر حتماً لازم است که عایق الاستومری حرارتی برودتی ای را انتخاب کنید که از ضریب نفوذ پذیری رطوبت بسیار پایینی برخوردار است.

نوع آب و هوای منطقه

بهتر است توجه داشته باشید که آب و هوای منطقه ای که قرار است عایق حرارتی بر روی آن نصب شود می تواند در عملکرد عایق الاستومری حرارتی، برودتی بسیار تاثیر گذار باشد. زیر آب و هوا این امکان را دارد که به شکل مستقیم با سطح بیرون عایق در ارتباط باشد. همین موضوع موجب می‌شود که اتلافحرارتی افزایش پیدا کند. بنابراین بسیار مهم است که در زمان انتخاب آیه بهآب و هوای منطقه خودتان دقت کنید و متناسب با آن سفارش دهید .
منبع: عایق الاستومری لوله‌ای مسی


:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

 



عایق الاستومری لوله ای دارای انواع مختلفی می باشد که یکی از آنها عایق الاستومری لوله مسی می باشد. به طور کلی عایق های لوله ای از تنوع زیادی در سایز و ضخامت قیمت برخوردار هستند. در این مطلب قصد داریم شما را با عایق های لوله ای آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

عایق الاستومری لوله ای دارای انواع مختلفی می باشد که یکی از آنها عایق الاستومری لوله مسی می باشد. به طور کلی عایق های لوله ای از تنوع زیادی در سایز و ضخامت قیمت برخوردار هستند. در این مطلب قصد داریم شما را با عایق های لوله ای آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

خصوصیات عایق الاستومری

فوم های الاستومری شامل ضریب انتقال حرارتی و صوتی بسیار کمی می باشند.که این ویژگی موجب شده است که در برابر انتقال حرارت و سرما مقاومت زیادی داشته باشد.

قیمت عایق الاستومری

لیست قیمت عایق الاستومری به موارد فراوانی بستگی دارد. میزان تخلخل و دانسیته فوم الاستومری در بالا بردن کیفیت و قیمت آن نقش بسیار مهم و اساسیرا ایفا می کنند.

همانگونه که در قسمت بالا ویژگی های عایق الاستومری را شرح دادیم، قیمتفوم الاستومری به عوامل زیادی بستگی دارد. با در نظر داشتن نوع ساختار و بافت فوم عایق و میزان استحکام فوم الاستومریک در برابر حریق و شعله مستقیم، میتوان برای عایق الاستومری در ابعاد مختلف لیستی تهیه کرد.



قیمت عایق های الاستومری با توجه به دسته بندی های متفاوت در بافت و عملکرد انواع آنها و همینطور ضخامت و نوع پوشش ها و کیفیت چسب های بکار رفته برای چسباندن فوم و عایق الاستومری درصد های مختلف به کار رفته، قیمت آن ها دسته بندی می شود.

عایق الاستومری EPDM

فوم الاستومریک EPDM حرارتی شامل دو طبقه بندی می باشد:

عایق الاستومری رولی

عایق الاستومری لوله ای

هر کدام از این نوع ها دارای سایز ها و ضخامت های بسیار متفاوتی میباشند. به همین خاطر برای به دست آوردن قیمت عایق الاستومری باید نوع و جنس و ضخامت و سایز آن ها را نیز در نظر بگیرید.

در زمینه محصولات الاستومری علاوه بر رولی و لوله ای فوم الاستومری شانه تخم مرغی نیز وجود دارد. این مدل از عایق الاستومری نوعی عایق حرارتی وصوتی محسوب می شود.

عایق الاستومری زولی شامل ضخامت های متفاوت و گوناگونی می باشد این ضخامت ها از ۳تا ۱۰۰ میلیمتر می باشد. بنابر این منطقی می‌باشد که قیمت هر سایز و ضخامت عایق الاستومری متفاوت باشد. طبیعتا هر چقدر سایز و ضخامت فومالاستومری بیشتر باشد قیمت آن نیز به همان مقدار افزایش پیدا میکند.

اما در نوع عایق الاستومری رولی قیمت آن به شکل خام و اولیه بدون اضافه شدن هزینه های مربوط به چسب پوشش محاسبه می شود.

مورد دیگری که در قیمت عایق ها تاثیر گذار است کیفیت و دانسیته و تخلخلمی باشد. بدیهی است که که هر چقدر میزان استاندارد و مقدار دانسیته فوم الاستومریک بیشتر باشد قیمت آن نیز به همان میزان بالا میرود. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که در زمان خرید دقت داشته باشید که چه نوع ضخامتی و کیفیتی برای پروژه های عایق کاری خود نیاز دارید.

کاربرد های عایق الاستومری لوله ای

این مدل از عایق ها به منظور عایق کاری انواع عایق های لوله های آب بسیار مناسب می باشد و در صنعت کاربرد بسیار زیادی دارد و مورد استفاده صنعت گران می باشد.

عایق الاستومری لوله ای بهترین گزینه برای لوله های آب می باشد و با توجه به اینکه قیمت آن برای عایق کاری بسیار مناسب است، بنابراین بهترین و کارآمدترین عایق برای لوله های آب، عایق الاستومری لوله ای می باشد.
منبع: عایق الاستومری


:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()